Minden oldalon

innováció és

fenntarthatóság.

Termékcsaládunk új taggal bővült.

Ismerje meg a

BG-FILCOTEN one urban-t.

Fenntartható csapadékvíz-elvezetés a BG-Graspointnertől.

A környezetvédelem

a vérünkben van...

Egy elemben

minden erősségünk.

A forradalmian új BG-FILCOTEN one

Termék márkavilág

Folyóka gyorskereső

Újdonságok

Megjelent a 2024/25. évi termékkatalógusunk

Részletes termékleírások, átfogó beépítési útmutatók és sok más hasznos információ teszi az új katalógusunkat nélkülözhetetlen segítőtársává, ha a tökéletes megoldást keresi.
További információk

Ismerje meg az új BG-FILCOTEN one urban.

A BG-FILCOTEN® one család új taggal bővült. A BG-FILCOTEN one urban a legújabb monolitikus folyókánk, terhelhetősége D 400 kN-ig terjed.
További információk

BG-blog

New
Nem ismerünk lehetetlent!

PARKOLÓ, IST MARIA GUGGING

Ha már egyszer ügyfelünk, a Swietelsky vállalatcsoport számára olyan projektet tervezünk és kivitelezünk, amely során szinte kizárólag egyedi igényeknek kell megfelelnünk, miért ne vállalnánk át akkor már a teljes építkezés irányítását egészen a végső átvételig?

...
New
BALATON PARK CIRCUIT

Biztonságos csapadékvíz elvezetés 200-as tempó felett

Magyarországon új autóverseny-pálya épül magánerős beruházásban. A pálya tervezője nem más, mint Gulácsi Ferenc, aki az 1980-as években a Hungaroringet tervezte.

...
New
MUNKAHELY ÉS SZABADIDŐKÖZPONT

AFAS EXPERIENCE CENTER, LEUSDEN

Munka utáni kikapcsolódás a munkahelyen? Mindez nem álom! Az AFAS Élményközpont (AFAS Experience Center) kitűnő példája a jövőképes fenntartható szervezeti felépítésnek. A létesítmény vízelvezetési rendszeréről a BG-Graspointner gondoskodott.

...
New
A városba költözésé a jövő

Brauquartier Puntigam Graz

A belvárosban lakni drága, barátságtalan és magányossá tesz? A Brauquartier Puntigam lakópark épp ennek az ellenkezőjét bizonyítja, számos jövőbe mutató ötlet kíséretében.

...

Gyors tudás:

Building Information Modelling.

<p>A BIM interdiszciplináris és hálózatba kapcsolt munkavégzési mód, amely – digitális, háromdimenziós adatmodellek segítségével – hatékonnyá és átláthatóvá teszi a tervezési és építési folyamatot. A BIM segítségével digitálisan megjeleníthető az építési projekt minden fázisa, és már az építés tulajdonképpeni megkezdése előtt meghatározhatók a lényeges befolyásoló tényezők és a költségek. </p>

Hírlevél

Mindig

naprakészen